De mooiste auto voor jullie mooiste dag!


Hierboven zie je onze schitterende witte cabrio Rolls Royce Corniche II, die we verhuren als trouwauto. Hoewel de auto uit 1988 stamt, is hij met zo’n 60.000 km nog als nieuw. Elke Rolls is een klasse apart, maar deze auto kan met recht uniek worden genoemd.


Met zijn statige voorkomen, de grote grill met daarop de Spirit of Ecstasy, de zware deuren, de geur en dikte van de wit-leren stoelen, het wortelnotenhouten dashboard en de zijdezachte vering, ervaar je een enorme luxe. De kleur van de auto, het leer en het dashboard is zeer fraai gebroken wit, “Magnolia-wit” zoals Rolls Royce het noemt.


Het mooiste is het natuurlijk om deze auto open te rijden, maar ook bij slecht weer blijft het een speciale auto. In principe wordt niet hard gereden en zal je haar in tact blijven. Langere stukken kunnen we desgewenst overbruggen met dichte kap; het openen en sluiten vergt slecht enkele seconden.


Gedurende de zomertijd is de auto te huur voor bruiloften, maar ook voor jubilarissen, de laatste werkdag, een x-jarig huwelijksfeest, een diploma-uitreiking, een gala, enz. Het tarief voor 3 uren huur, inclusief een passend geklede chauffeur en 100 km vrij rijden, bedraagt €375. Hierboven geldt €30 per half uur en €0,50/km.


Neem gerust contact met ons op. Wij waarderen je interesse en zullen ons uiterste best doen om jullie feestdag te verrijken met deze unieke auto. Bezoek ook onze Facebook-pagina voor actuele informatie, foto’s en recensies.


Jan van Marum & Agnes Eding